Szkolenia komputerowe z możliwością nabycia kwalifikacji zgodnych z ZRK

Oferujemy kursy, które kończą się zdobyciem uznanych na rynku pracy kompetencji, a także kwalifikacji, potwierdzających umiejętności w zakresie obsługi komputera i aplikacji biurowych. Programy te są idealne dla osób na każdym poziomie zaawansowania – od początkujących, którzy chcą opanować podstawy obsługi komputera, po zaawansowanych użytkowników, szukających możliwości potwierdzenia swoich umiejętności certyfikatem.

Pracownia komputerowa ze stanowiskami.
logo-tutorium-transparent

Jakie moduły obejmują szkolenia komputerowe w Tutorium?

Przykładowe moduły szkoleniowe obejmują:

• Podstawy obsługi komputera, w tym zarządzanie plikami i folderami,
  • Efektywne wykorzystanie aplikacji biurowych, takich jak edytory tekstu, arkusze kalkulacyjne i narzędzia do prezentacji,
  • Komunikację online i zarządzanie informacją w sieci,
  • Bezpieczeństwo danych i podstawy cyberbezpieczeństwa.

Nasze kursy komputerowe są zaprojektowane w taki sposób, aby uczestnicy mogli nie tylko zdobyć teoretyczną wiedzę, ale przede wszystkim nauczyć się praktycznego stosowania narzędzi informatycznych. Dzięki temu, uczestnicy są w stanie efektywnie wykorzystywać zdobyte umiejętności w swojej codziennej pracy oraz życiu osobistym, co znacząco zwiększa ich wartość na rynku pracy.